عمومی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی (Danish Pastry) یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌های دنیاست. برای تهیه این شیرینی‌ها نیاز به چندین مرحله دارید. در ادامه یکی از روش‌های تهیه شیرینی دانمارکی را برای شما شرح می ‌دهیم. در ادامه با وورلدایونتس همراه باشید.

شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی

  • آرد ۳ لیوان
  • شیر یک لیوان
  • ماست یک لیوان
  • شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • کره 200 گرم
  • شکر سفید ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری

روش پخت شیرینی دانمارکی

در یک کاسه متوسط آرد، خمیر مایه و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس ماست، شیر، شکرقهوه‌ ای و ۲ قاشق غذاخوری از کره را به مواد خشک اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

سپس مواد را روی سطح کار ورز دهید و آن را با ۲ قاشق غذاخوری از کره به آرامی مالیده و به صورت یک تکه بزرگ روی یک بشقاب بزرگ قرار دهید.

بقیه خمیر کره را به ۳ بخش تقسیم کنید و هر بخش را به صورت مستطیل روی یک ورق کاغذ پخت مالیده و آن را برش دهید. سپس هر یک از شکلات و خرمای خرد شده را در وسط هر تکه از خمیر قرار داده و آن را به صورت مستطیل بسته کرده و آن را با تخم مرغ و شکر سفید تزئین کنید.

شیرینی ‌ها را درون فریزر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا خمیر سرد شود.

شیرینی دانمارکی

فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. شیرینی‌ها را از فریزر خارج کنید و با فاصله ۵ سانتیمتری روی یک سینی پخت قرار دهید. سپس شیرینی‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و تا مدت زمانی کوتاهی خنک کنید. سپس شیرینی‌ها را با شیرینی جات و موز تزئین و سرو کنید.

شیرینی دانمارکی ممکن است تازه و داغ خوردنی باشد، اما در صورتی که نمی ‌توانید همه آن را در یک بار بخورید، می‌توانید آن را در یک جعبه محکم نگهداری کنید. شیرینی‌ها بهترین زمان مصرف آن‌ها، همان روز پخت آن‌هاست. با این حال، این شیرینی‌ها در یخچال تا ۳ روز و در فریزر تا ۲ ماه می توانید نگهداری کنید.

Related Posts

کتاب سنگ کاغذ قیچی
"خلاصه کتاب سنگ کاغذ قیچی " کتاب «سنگ، کاغذ، قیچی» رمانی...
Read more
کدام ارز دیجیتال را بخرم ؟
ارزهای دیجیتال یا همان ارزهای الکترونیکی، ارزش پولی را به...
Read more
طرز تهیه مربای توت فرنگی
مربای توت فرنگی یکی از محبوب‌ترین انواع مربا در سراسر...
Read more
دانلود رایگان کتاب خسی در میقات
کتاب "خسی در میقات" نوشته‌ی جلال آل احمد، یکی از...
Read more

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا