طرز تهیه نان سیر
نان سیر یکی از غذاهای خوشمزه در بین فست فودها است که عمدتاً به عنوان پیش غذا سرو میشود. اما باید دانست که این پیش غذای خوشمزه به دلیل استفاده از پنیر پیتزا دارای کالری بالایی میباشد و میتوان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز مصرف کرد. در ادامه با وورلدایونتس همراه باشید تا انواع مختلف طرز تهیه نان سیر را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه نان سیر رستورانی
(طرز تهیه مواد روی خمیر
- دو تا سه بته سیر
- کره
- فلفل
- آویشن
- نمک
- پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان
- پنیر ورقه ای
- جعفری تازه
- روغن مایع
در ابتدا سیر ها را داخل یک فویل قرار دهید و روی ان روغن مایع یا روغن زیتون بریزید ، سپس فویل ها بپیچید و داخل فر 100 درجه قرار دهید.
پس از یک ربع که سیر ها کمی طلایی و نرم شدند آن ها را از فر خارج کنید.
حال کره جامد نرم شده را با سیر ها له کنید و باهم مخلوط کنید سپس فلفل ، اویشن ، نمک و جعفری تازه را داخل مخلوط بریزید .
پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید ، پنیر پیتزا را به مواد اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید .
مواد شما اماده است . شما می توانید این مواد را روی نان مورد نظر خود بمالید و روی آن پنیر پیتزا بزنید و مجدد داخل فر به مدت ده دقیقه تا یک ربع قرار دهید . نان سیر شما اماده است.)
در مرحله اول، سیرها را با یک رنده ریز خرد میکنیم و سپس آنها را به همراه کره در یک تابه مناسب قرار میدهیم. سپس کمی آنها را تفت دهید. تا جایی که سیرها عطر خود را بدهند، فلفل سیاه، آویشن و کمی نمک را اضافه میکنیم و تفت دادن را ادامه میدهیم.
در مرحله دوم، باید توجه داشته باشید که نیازی به سرخ کردن کامل سیرها نیست. فقط کافی است یک تفت کوچک به آنها داده شود تا عطر سیرها بیشتر بلند شود. سپس روغن زیتون را روی تمامی قسمتهای خمیر پیتزا پخش میکنیم و مخلوط سیر رنده شده و ادویهها را روی خمیر پیتزا قرار میدهیم.
در مرحله سوم، مقدار دلخواهی پنیر پیتزا را روی مواد بریزید. اینجا نکته مهم این است که برای بیس نان سیر میتوانید از انواع نانهای مختلفی استفاده کنید. اگر خمیر پیتزا در دسترس نیست، میتوانید از نان باگت یا نان تست هم استفاده کنید.
در مرحله چهارم، فر را به مدت 15 دقیقه قبل از زمان نیاز با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملاً گرم شود. سپس نان سیر را با یک لایه فویل نازک پوشانده و آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه در داخل فر قرار دهید تا آماده شود. برای تزیین روی نان سیر میتوانید از جعفری خرد شده هم استفاده کنید.
طرز تهیه نان سیر با نان تست
جالب است بدانید شما میتوانید نان سیر با استفاده از نان تست نیز تهیه کنید. در زیر مراحل تهیه نان سیر با نان تست را برای شما آوردیم :
(طرز تهیه مواد روی خمیر
- دو تا سه بته سیر
- کره
- فلفل
- آویشن
- نمک
- پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان
- پنیر ورقه ای
- جعفری تازه
- روغن مایع
در ابتدا سیر ها را داخل یک فویل قرار دهید و روی ان روغن مایع یا روغن زیتون بریزید ، سپس فویل ها بپیچید و داخل فر 100 درجه قرار دهید.
پس از یک ربع که سیر ها کمی طلایی و نرم شدند آن ها را از فر خارج کنید.
حال کره جامد نرم شده را با سیر ها له کنید و باهم مخلوط کنید سپس فلفل ، اویشن ، نمک و جعفری تازه را داخل مخلوط بریزید .
پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید ، پنیر پیتزا را به مواد اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید .
مواد شما اماده است . شما می توانید این مواد را روی نان مورد نظر خود بمالید و روی آن پنیر پیتزا بزنید و مجدد داخل فر به مدت ده دقیقه تا یک ربع قرار دهید . نان سیر شما اماده است.)
طرز تهیه دوم :
ابتدا سیرها را خرد کرده و ریز رنده کنید یا آن ها را به صورت خرد شده از پیش تهیه کنید.
در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید. سپس سیرها را به آن اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید تا عطر بدهند. مراقب باشید که سیرها نسوزند.
آویشن را به سیرها اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه به میزان مورد نظرتان تنظیم کنید. مواد را با هم مخلوط کنید و از حرارت بردارید.
نان تست را در سینی فر بچینید و روی هر تست به مقدار دلخواه پنیر پیتزا بپاشید.
سیر تفت داده شده را به ترتیب بر روی پنیر پیتزا در نانها تقسیم کنید.
سینی فر را داخل فر (180 درجه سانتیگراد) قرار دهید و نانها را برای حدود 5-7 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود و طلایی رنگ شود، درون فر بگذارید.
نانها را از فر بیرون بیاورید و به مدت یک دقیقه تا حداکثر دو دقیقه در سینی فر بگذارید تا کمی خنک شوند.
نان های سیر آماده به سرو است. آنها را گرم به همراه سالاد یا سس دلخواهتان بخورید و لذت ببرید.
نکات مهم در مورد طرز تهیه نان سیر
برای تهیه یک نان سیر خوشمزه بایستی نکات زیر را رعایت کنید.
میزان سیر : مقدار سیر میتواند بسیارتر یا کمتر از میزان معمول در دستور پخت باشد. برای علاقهمندان به طعم قوی سیر، میتوانید مقدار بیشتری از سیر استفاده کنید.
تنوع مواد : این طرز تهیه نان سیر به تنوع مواد و افزودن مواد اختیاری باز است. می توانید گوجه فرنگی خرد شده، زیتون، قارچ، فلفل دلمه شده، یا هر مواد دیگری که دوست دارید، به مواد خود اضافه کنید.
پنیر پیتزا : میتوانید از پنیرهای مختلف برای تزیین نان سیر استفاده کنید. علاوه بر موتزارلا، پنیرهای پارمزان یا چدار نیز طعم زیبایی به نان سیر میدهند.
مشاهده و زمان پخت : هنگام پخت نان سیر در فر یا ماهیتابه، مراقب باشید تا نسوزند. زمان پخت ممکن است بسته به دستگاه و دما های مختلف متغیر باشد.
سرو کردن : نان سیر را گرم و تازه میل کنید. میتوانید آنها را با سالاد یا سسهای مختلف سرو کنید.
برای تهیه نان سیر میتوانید از نان باگت نیز استفاده کنید. در این صورت نان باگت را به ضخامت ۲ تا ۳ سانتی متر برش دهید.
میتوانید به جای آویشن از ۵۰ گرم جعفری تازه استفاده کنید.
میزان سیر را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید.
اگر دسترسی به فر ندارید، میتوانید نان سیر را در ماهیتابه گریل تهیه کنید.
طرز تهیه نان سیر با خمیر خانگی
در یک ظرف مناسب و جادار، آرد فانتزی یا آرد قنادی را دو مرتبه الک میدهیم.
سپس شکر، خمیر مایه فوری و نمک را به آرد اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط میکنیم تا ترکیب یکدستی داشته باشیم. روغن مایع یا روغن زیتون را به مواد خمیر اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم. سپس ۳ تا ۴ پیمانه آب گرم به مواد اضافه کرده و دستی مخلوط میکنیم تا خمیر درست شود.
سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز داده و نرم کنید. استراحت خمیر خمیر را جمع کرده و در یک ظرف مناسب قرار داده و سطح آن را با سلفون و یک پارچه تمیز پوشانید. سپس به مدت ۱ تا ۲ ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر کمی افزایش یابد.
سپس خمیر را در سینی پیتزا قرار دهید و مواد اماده شده را روی خمیر بریزید و با قاشق به تساوی پخش کنید.
نان سیر را روی سینی پیتزا قرار داده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پس از طلایی و حباب دار شدن نان سیر، از فر خارج کنید و روی سینی پیتزا قرار دهید.
با کاتر نان را به شکل دلخواه برش دهید و به همراه دوستان و خانواده میل کنید.
با این مراحل، نان سیر خوشمزه خود را تهیه کرده و لذت ببرید. نوش جان
تاثیر پنیر پیتزا در طعم نان سیر
اضافه کردن پنیر پیتزا به نان سیر میتواند به طعم و عطر این نان تنوع و عمق بیشتری بدهد. پنیر پیتزا معمولاً دارای طعم نمایی و شوری خاصی است که میتواند به نان سیر طعم بی نظیری بدهد.
طرز تهیه نان سیر بدون پنیر پیتزا (رژیمی )
برای تهیه نان سیر بدون پنیر پیتزا، می توانید از یک رسپی ساده و خامهای استفاده کنید. در زیر یک روش ساده برای تهیه نان سیر بدون پنیر پیتزا آورده شده است:
مواد مورد نیاز:
2 فنجان آرد
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری خمیر مایه فوری
1.5 فنجان آب گرم
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع
2 حبه سیر ریزخرد شده
1 قاشق چایخوری پودر سیر (اختیاری)
1 قاشق چایخوری آویشن (اختیاری)
طرز تهیه:
در یک ظرف بزرگ، آرد، شکر، نمک، خمیر مایه فوری، آویشن، و پودر سیر (اگر استفاده میکنید) را با هم مخلوط کنید.
به مرور آب گرم را به مخلوط تازهترینها اضافه کنید و با چند دقیقه مخلوط کردن با دست یا قاشق، یک خمیر ملسی بدست آورید. اگر نیاز باشد، آب بیشتری اضافه کنید.
خمیر را روی سطح کار با کمی آرد پاشیده و به مدت حداقل 10 دقیقه بخوبی بزنید تا نرم و انعطافپذیر شود.
حالا به خمیر روغن زیتون اضافه کنید و باز هم بزنید تا روغن به خمیر جذب شود.
سیر ریزخرد شده را به خمیر اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا سیر به صورت یکنواخت در خمیر توزیع شود.
خمیر را به صورت یک دایره دایره یا مستطیل به ضخامت مورد نظر برای نان سیر خود باز کنید.
نان سیر خود را روی سینی فر یا سطح پخت مناسب قرار دهید و با چند برش برش کنید.
سینی فر را در فر گرم شده به دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان سیر را درون آن قرار دهید.
نان سیر را به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و آماده شود، در فر بپزید.
نان سیر را از فر خارج کرده و خنک کنید. سپس برش داده و به همراه سس یا دیپ مورد علاقه سرو کنید.
با این روش ساده، میتوانید نان سیر خانگی بدون پنیر پیتزا با طعم خوشمزه و عطری تهیه کنید. به عنوان جایگزینی برای پنیر پیتزا، میتوانید از ادویهها و طعم دهندههای دلخواه خود نیز استفاده کنید.
نوش جان