عمومی

نودل کره ای

طرز تهیه انواع مختلف نودل کره ای

نودل کره ‌ای یک غذای سریع و محبوب در کره جنوبی است. این نودل‌ها عمدتاً از گندم و آب تهیه شده و به همراه مواد افزودنی مانند روغن، سس‌های مختلف، اشکنه مرغ، اشکنه گوشت، سبزیجات و سایر مواد به عنوان یک وعده غذایی فوری سرو می‌شوند. در ادامه با وورلدایونتس همراه باشید.

انواع روش های درست کردن نودل کره ای

روش‌های مختلفی برای پختن نودل کره‌ای وجود دارد. اما اولین روش ساده ‌ و رایج ‌ برای درست کردن نودل کره‌ ای به شرح زیر است:

  • ابتدا نودل ‌ها را در آب جوش به مدت 3-5 دقیقه آبکش کنید تا نودل ‌ها نرم شوند.
  • در هنگام پخت نودل کره‌ای، می‌توانید از یک ماهیتابه استفاده کنید. در صورتی که ماهیتابه ندارید، می‌توانید از یک قابلمه عمیق استفاده کنید.
  • یک قاشق غذا خوری از روغن کره یا روغن زیتون یا آفتاب گردان در ماهیتابه یا قابلمه بریزید و آن را به حرارت بیاورید تا روغن گرم شود.
  • سپس نودل‌ها را به روغن اضافه کنید و آنها را برای 2-3 دقیقه سرخ کنید .
  • سپس سس‌های دلخواه خود را به نودل‌ ها اضافه کنید و آنها را همراه با نودل‌ها 2-3 دقیقه دیگر در حرارت ملایم بپزید.
  • در انتها، می‌توانید سبزیجات تازه، مانند پیاز سبز یا فلفل دلمه ‌ای را به نودل کره‌ای اضافه کنید و آن را تزیین کنید.

توجه داشته باشید که برای به دست آوردن یک نودل کره‌ای خوشمزه و سرشار از طعم و مزه، می‌توانید از سس‌های مختلفی مانند سس ترکیبی، سس تند، سس فلفل قرمز و سس مخصوص نودل کره‌ای استفاده کنید.

البته، با توجه به تنوع فراوان نودل های کره ای، بهتر است بگویید کدام نودل را می خواهید و بر اساس آن روش تهیه آن را برایتان بنویسم. به هر حال، در زیر لیستی از ده نوع مختلف نودل کره ای و روش تهیه آنها آورده شده است:

نودل رامن : نودل رامن  نوعی نودل کره ای است که در یک قابلمه سبک شده و با مرغ، گوشت گوسفند، سبزیجات و سایر افزودنی ها می توان آن را تزئین کرد. برای تهیه رامن نیاز به یک قابلمه، آب، نودل ، سس سویا، سیر، زنجبیل، فلفل سیاه، نمک، سبزیجات و افزودنی های مورد نظر مثل مرغ، گوشت گوسفند و تخم مرغ است.

نودل ججامیون:  نوعی نودل کره ای است که با استفاده از آرد برنج تهیه می شود. برای تهیه ججامیون نیاز به آرد برنج، آرد گندم، آب، نمک و روغن است.

یانگچونگ : نوعی نودل کره ای است که با استفاده از آرد گندم، تخم مرغ و آب تهیه می شود. برای تهیه یانگچونگ نیاز به آرد گندم، تخم مرغ، آب، نمک و روغن است.

او-دونگ : نوعی نودل کره ای است که از آرد گندم و آرد شیرین تهیه می شود. برای تهیه او-دونگ نیاز به آرد گندم، آرد شیرین، آب و نمک است.

انواع روش های درست کردن نودل کره ای

طرز تهیه نودل کره‌ ای با مرغ و سبزیجات

برای تهیه نودل کره ای با مزغ و سبزیجات به مواد زیر نیاز داریم .

 مواد لازم:

  • یک بسته نول
  • 100 گرم گوشت مرغ
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • قاشق سوپ خوری سس سویا
  • 1عدد فلفل دلمه ‌ای کوچک خرد شده به رنگ های دلخواه
  • 1 عدد پیازچه خرد شده
  • 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • 1 لیوان آب مرغ
  • فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

نودل کره‌ا ی را طبق دستور بسته بپزید و آبکش کنید.

گوشت مرغ را با روغن زیتون درون یک ماهیتابه سرخ کنید.

پیاز و سیر را به گوشت اضافه کرده و همراه با گوشت سرخ کنید.

فلفل دلمه‌ای، پیازچه ، فلفل قرمز و زرد را به ماهیتابه اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.

سس سویا، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه و نمک را به ماهیتابه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

آب مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.

نودل کره‌ای را به ماهیتابه اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید.

پس از چند دقیقه نودل را از روی حرارت بردارید . نودل شما آماده سرو است .

نوش جان !!

طرز تهیه نودل کره‌ ای با مرغ و سبزیجات

نودل کره‌ ای با ماهی: در این روش، ابتدا ماهی را پخته و بعداز خرد کردن آن، با سبزیجاتی مانند کاهو و هویج، به همراه نودل کره ‌ای در قابلمه با آب م ی‌پزید. در انتها پس از اضافه کردن ادویه های مخصوص نودل کره‌ ای، غذای آماده سرو می‌شود.

 نودل کره‌ ای با قارچ : در این روش، ابتدا قارچ‌ها را به همراه سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ‌ای، شوید و پیاز کوچک خرد شده، در روغن سرخ می ‌کنید. بعد از پخت قارچ ‌ها، به همراه نودل کره ‌ای در قابلمه با آب می ‌پزید و در انتها، پس از اضافه کردن ادویه ها و سس های (سس موردعلاقه ترجیحا سس قرمز ) مخصوص نودل کره ‌ای، غذای آماده سرو می‌شود.

نودل سوخاری طرز تهیه دیگری که می ‌توان برای نودل کره‌ای استفاده کرد، تهیه نودل کره ‌ای سرخ‌ کرده می‌باشد. برای این منظور، نودل کره‌ای را به دو صورت می ‌توان سرخ کرد. در روش اول، می‌توانید نودل کره‌ای را به صورت خام در روغن گرم سرخ کنید. در روش دوم، ابتدا نودل کره‌ای را پخته و پس از خنک شدن آن را در روغن سرخ کنید. در هر دو روش، نودل کره‌ای سرخ شده را با سس‌های مختلف مانند سس برگر، سس مایونز، سس سویا سرو کنید .

نوش جان !!

 

شما می تونید در با نوشتن یک دستور پخت عالی در قسمت کامنت ها یک بسته چهار تایی نودل از ما جایزه بگیرید .

Related Posts

گیاه رزماری برای چی خوبه ؟
گیاه رزماری یک گیاه دارویی است که در کشورهای مختلف...
Read more
جزیره جمجه در کجاست ؟
جزیره جمجمه یا همان "جزیره‌ ی تسلط مرگ" یک جزیره...
Read more
طرز تهیه کوفته تبریزی
کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی بسیار قدیمی ایران است...
Read more
کتاب مغازه جادویی
خلاصه کتاب مغازه جادویی مغازه‌ی جادویی داستان جادوی ذهن است که زندگی ما...
Read more

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا